Laatste nieuws

Geen nieuwe website, maar wel een nieuw jasje.

we zijn online met deze nieuwe / vernieuwde website!

En de volgende regels gelden vanaf maandag 11 oktober, als wij weer bijelkaar komen :

Corona perikelen.

Beste gebruikers van  “De Wieken” en “Het Trefpunt”.

Onlangs zijn de regels rondom Covid 19 aangepast. De nieuwe regels gaan in per 25 september a.s. Belangrijkste wijziging is dat de 1,5 meter regel mag worden losgelaten. Voorwaarde is dan wel dat elke deelnemer aantoonbaar gevaccineerd is (via de app of vaccinatiebewijs heeft) of in het bezit is van een geldige negatieve test.

Velen van u hebben aangegeven een registratie te hebben van de gevaccineerde leden. Wij verzoeken u de lijst ten alle tijden beschikbaar te hebben tijdens de activiteit.

Ik verzoek u mij schriftelijk mee te delen of u gecontroleerd heeft of uw leden zijn gevaccineerd. Mochten er toch leden zijn die niet gevaccineerd zijn, maar met een negatief testbewijs willen deelnemen, dan moeten zij die tijdens de activiteit bij zich hebben. De test is slechts 24 uur geldig. We mogen anders geen toegang verlenen, zo is dat door toezicht van de gemeente aan ons medegedeeld.

Ook geldt dat de basisregels (thuis blijven bij klachten, in de ellenboog niezen, geen handen schudden en handen desinfecteren bij binnenkomst) nog steeds gehandhaafd blijven. En blijft het advies om anderhalf meter afstand te houden (maar is dus geen verplichting).

Met vriendelijke groet,

Sjaak Verkade

Facilitair manager


Wassenaarsestraat 5

2201 RD Noordwijk

Parkeerkaarten

We hebben van parkeerbeheer weer parkeerkaarten gekocht. deze kosten 50 cent per stuk goed voor 3 uur parkeren. De kaarten van 2020 zijn en blijven dit jaar 2021 nog geldig.

Jaarvergadering

de leden zijn akkoord gegaan met de bestuurswijzing tijdens deze uitgetelde jaarvergadering. De pagina van het bestuur is geactualiseerd. Jaarverslagen en begroting zijn akkoord bevonden.