Startpagina

Welkom op de website van onze postzegelvereniging.

De Nieuwsbrief is nog wel “een dingetje”. In verband met de privacywetgeving is een goede oplossing nog steeds niet gevonden. Derhalve nog geen nieuwsbrief.

We wensen u veel leesplezier op deze vernieuwde website.

Corona en Filatelie bij PV Onder de Loupe Noordwijk.

Door het Coronavirus was het een bewogen 2020, voorjaar en zomer 2021. Gelukkig zijn we september 2021 weer gestart met de verenigingsbijeenkomsten. En na weer een onderbreking konden we in februari 2022, zij het heel vroeg, weer opstarten en verlopen de bijeenkomsten weer als vanouds. En maandag 9 mei sluiten we dit seizoen af en hopen in september weer te starten met een nieuwe reeks.

LET OP: Aan de Bar van het Trefpunt kunt u alleen met de PIN betalen, er is geen cash geld meer aanwezig.

Maar : Bij het afrekenen van de kavels hebben we niet altijd de beschikking over een PINmachine. Neemt u voldoende contant geld mee?

Exposeren en presentaties

We hebben een computer met de mogelijkheid om CD’s of een USB stick af te spelen en een beamer. Dit seizoen hebben we een aantal leden bereid gevonden iets te vertellen over een filatelistisch onderwerp. Daarnaast is de mogelijkheid om iets te laten zien in onze expositieramen. Leuk om anderen deelgenoot te maken van uw collectie!

André van der Meer helpt U graag bij het inzetten van de expositie. Uiteraard krijgt U ruimte de eigen collectie, als u dat wil, toe te lichten. Zo ook is de mogelijkheid dat u een samenvatting in de postzegelkoerier plaatst.

Programma voor dit seizoen 2021/2022. (Wijzigingen voorbehouden)

13 september uitgestelde jaarvergadering.

11 oktober de presentatie van Jan van Schie.

8 november indien haalbaar de presentatie van Leo van der Meer en het 70 jarig bestaan van de vereniging.

13 december kon niet doorgaan door Corona

10 januari kon niet doorgaan door Corona

14 februari jaarvergadering

21 maart (ivm verkiezingen een week later) programma kort

11 april helaas geen lezing van de heer Teller.

9 mei laatste bijeenkomst van het seizoen.

Van de veilingmeester

Afgelopen maanden mocht ik van meerdere personen diverse filatelistische materialen in ontvangst nemen voor onze vereniging. Een verhuisdoos postzegels doosjes album etc van een bekende Hillegommer! Van 2 Noordwijkse dames stockboeken, velletjes en postzegelboekjes. Erfgenamen van oud verzamelaars albums stockboeken etc.

Komende maanden zult u de inhoud van dit alles als kavels, verlotingsprijzen en dubbeltjesboeken tegemoet zien. Allemaal hartelijk dank voor deze giften!

Van de penningmeester

De contributie voor 2022 is ongewijzigd gebleven ten opzichte van het dit jaar. Bij het afrekenen van de kavels hebben we niet altijd de beschikking over een PINmachine. Neemt u voldoende contant geld mee? Op rekening betalen kan ook. maakt u het geld binnen 3 dagen doch uiterlijk binnen een week over. We willen graag de inzenders uitbetalen.

Jubileumjaar 2021

In 2021 bestaat onze vereniging 70 jaar. Helaas heeft het Coronavirus roet in het eten gegooid. In overleg met onze voorzitter van de jubileum commissie gaan we aan de slag om toch iets feestelijks te doen en niet te wachten tot ons 75 jarig bestaan in 2026 ! Wat ? De leden zullen het binnenkort horen !